Ceylan Gülibrahimoğlu Kızılay Anaokulu
ÇAMLIBEL MAH. 2884 SK. NO 53 İÇ KAPI NO 1 YÜREĞİR / ADANA

VİZYON

Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, *Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, *Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, *Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, *Tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık, *Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır.

MİSYON

Biz;öğrencilerimizin erken çocukluk eğitimin amaçlarına uygun yetiştirilmesi;bilişsel,duygusal,sosyal,psiko-motor,dil ve özbakım becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde desteklenmesi,öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket edebilen,milli ve manevi değerlerine bağlı,demokrat ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim